Sommarens bästa all inclusive-hotell

Nina
Reseguiden, besökt 28 länder

Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: Ving
De bästa hotellen är ofta de som bli uppbokade först. Försäkra dig om att du får sommarens bästa semester genom att boka något av dessa läckra all inclusive.
Publicerad 30 maj 2018

Charterarrangörerna är på hugget och producerar nya resor och hotell i takt med nya trender, och svenskar älskar det bekväma sättet att resa. Vill du spendera din semester helt avkopplad utan att behöva tänka på pengar eller vad du ska äta till middag? Då bör du kolla in de här heta hotellen där all inclusive ingår.

Sensatori Resort Rhodes by Atlantica, Rhodos

På TUIs nya 5-stjärniga all inclusive-hotell får du lyx precis vid stranden. Njut av förstklassig service och gratis wifi på rummet - bara 20 minuter från den vackra staden Lindos. Du kan också välja ett rum med direkt tillgång till poolen. Även om stranden bara ligger ett stenkast iväg, har hotellet ett lugnt vuxenpoolområde, ett livligt barnpoolområde samt en poolbar. Hotellet har också ett lyxigt spa och fem restauranger. Vad sägs om en avkylande ansiktsbehandling efter en lång dag i solen?

IBEROSTAR Bellevue, Montenegro

Montenegro är Kroatiens granne, som förväntas få ett riktigt uppsving 2018 - och i linje med trenden erbjuder Ving nu ett nytt all inclusive-hotell precis vid strandpromenaden i Becici. Detta hotell är mycket barnvänligt och består av flera byggnader omgivna av en frodig trädgård. Med en internationell barnklubb, aktiviteter på dagtid och kvällsunderhållning är det här den perfekta platsen att koppla av medan barnen har roligt. Gångavstånd till Budva, och flera bra restauranger och barer i närheten. Gratis wifi, spa och flera pooler - både inomhus och utomhus.

Blue Star Euphoria Resort, Kreta

Älskar du Kreta, men vill prova något nytt? Då kan det inte bli nyare än TUIs nya Blue Star Euphoria Resort, ett modernt, som ä ett modernt och fullt utrustat träningshotell med två våningar spa och egen vattenpark. Aerobic, spinning, yoga, pilates eller zumba? Här har du ett eget träningsprogram, och du kan träna själv, gå på lektioner, ta spa-behandlingar eller bara slappna av vid poolen. Det finns också många aktiviteter för de små, som barnklubb och mini-diskotek. Här är det den lokala matkulturen som ligger i fokus, med andra ord: hälsosam mat med olivolja och lokala produkter som bas. Hotellet har fyra restauranger, som alla ingår i all inclusive-priset.

Riolavitas Resort & Spa, Side

Femstjärning lyx på sitt allra bästa är vad du kan förvänta dig här. Hotellet är en dröm för hela familjen, och ligger i ett lugnt område utanför Side precis vid havet och den smaraggröna floden Manavgat. Det finnes ett flertal poolområdet, ett speciellt för de minsta i familjen och ett stort vattenland för alla som gillar att ha kul! Hotellet har en privat strand där man som gäst får solseng och parasoll gratis, perfekt om man gärna delar upp sin tid lite mellan stranden och poolen. Som gäst här kommer man heller aldrig gå hungrig då det finns tre restauranger och ett konditori att smita in på när du blir lite sugen – allt inkluderat i priset så klart.

Aldemar Paradise Village, Rhodos

Precis vid stranden i Kallithea hittar du Vings nya Rhodos satsning. Här har du flera barer och restauranger att välja mellan, och du kan träna i hotellets gym, spela tennis på hotellets egna tennisbana eller prova vindsurfing. På hotellet hittar du ett fridfullt poolområde med flera pooler och vattenrutschbana för de lite äldre barnen. För hotellets minsta gäster finns det en barnklubb med engelsktalande personal. Kallithea ligger på Rhodos östkust, som är platsen dit Rhodos invånare drar sig för lata dagar på stranden. Wifi i hela hotellet ingår i priset.

Här hittar du sommarresan
- Sök och jämför charterresor
- Alla all inclusive-resor
- Erbjudanden till Sol & Bad
- Flyg till alla resmål


Erbjudanden - All inclusive