5 härliga all inclusive-hotell för barnfamiljen

Nina
Reseguiden, besökt 28 länder

Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Detur
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving
All inclusive gör det extra lätt att resa med barnen på semester. Vi har hittat våra favoriter bland sommarens all inclusive-hotell, som erbjuder allt från simskola till cirkus och piratskepp.
Publicerad 19 december 2019

TUI Blue Alcudia Pins, Mallorca, Spanien

I barnvänliga AlcudiaMallorca finner du det här hotellet i lugna omgivningar precis vid den vita Playa de Muro-stranden, som är bred och långgrund. Här bor ni i lägenheter och kan antingen laga era egna måltider, eller äta på hotellet. Här har ni allt från barnpool till stor pool med vattenrutschkana, och de vuxna kan njuta av bubbelpool och poolbar med stor terrass ut mot havet. Barnen kan lära sig att simma under semestern i Bamses simskola, Plask & Lek eller crawlskola, och de kan också ha kul i Bamseklubben och på The Hangout helt gratis. De vuxna kan vara med på träningspass med Les Mills. Ta lokalbussen eller cykla 7 kilometer till Alcudia centrum där det finns gott om bra skaldjursrestauranger och mysiga tapasbarer. Ni kan också njuta av tapas på hotellets egna restaurang “Tavern by the sea” vid stranden.
Sök priser till TUI Blue Alcudia Pins, Mallorca

Cornelia Diamond, Belek, Turkiet

På det här 5-stjärniga hotellet precis vid stranden i Belek i Turkiet trivs barnfamiljen väldigt bra. Här finner du vacker och lyxig interiör, spa med bland annat hamam och hotellets egen golfbana alldeles intill. För barnen finns en massa aktiviteter att vara med på, allt från barnklubb, minigolf och tennis till ett eget litet tåg som kör runt, karusell, spelrum och lekplats. Rummen är inredda i modern ottomansk stil, och ni kan till exempel beställa ett rum med havsutsikt eller access till poolen. Här har du både bufférestaurang, 8 à la carte-restauranger och 10 barer som serverar allt från medelhavsmat, kebab, turkisk mat, latinsk mat, grillat, asiatiskt och skaldjur. Gratis WiFi på hela hotellet så att ni kan dela med er av era semesterupplevelser till vänner och bekanta.
Sök priser till Cornelia Diamond, Belek

Mythos Beach Resort, Rhodos, Grekland

På det här hotellet finner du stora, öppna poolområden och en sandstrand alldeles intill, på båda platserna är solstolar och parasoller gratis. Hotellet har moderna rum och näringsrika måltider, och barnen har till och med sin egen buffé. Till barnen erbjuds även lekplats, barnklubb, simskola och träningsupplägg med skandinavisktalande personal. För dig som har spädbarn och som ändå vill vara aktiv på semestern kan du hyra cykel- och löpvagnar. Gratis WiFi på hela hotellet. Vid vuxenpoolen ligger det en ny kaffe- och juicebar där du kan köpa gott kaffe och goda bakverk, och här kan hela familjen varva ner efter träning och lek. Det är gratis att använda gymmet och det arrangeras också flera träningsklasser varje dag med skandinavisktalande instruktörer.

Olympic Lagoon Resort, Ayia Napa, Cypern

Här trivs familjen utav tvekan! Hotellet erbjuder många roliga aktiviteter för såväl stora som små. Ni bor antingen i fint inredda rum eller bungalows, och i restaurangerna finner ni maträtter från flera olika delar av världen som du som all inclusive-gäst kan väja bland. Hotellet har flera stora poolområden och alla i familjen kan hitta något som passar dem. Barnens favorit är barnpoolen med piratskepp och vattenrutschkanor, eller så kan hela familjen njuta i den stora poolen med vattenfall och broar. Koppla av i den långa Lazy River där du flyter omkring i ett lugnt tempo. Föredrar du havet, ligger den fina stranden Golden Beach alldeles intill. Barn upp till 12 år kan ha kul i den internationella barnklubben The Little Monsters, medan de lite äldre ungdomarna kan vara med i Teenz Club mot betalning, med internetkafé, massor av spel och det arrangeras bland annat spelturneringar, karaoke och fotboll. Det är också show på hotellet flera kvällar i veckan, och de vuxna kan underhålla sig med bland annat tennis, träning eller härliga spabehandlingar mot betalning. WiFi är inkluderat på hela hotellet.
Sök priser till Olympic Lagoon Resort, Ayia Napa

Sunwing Arguineguín Seafront - Gran Canaria, Spanien

Mitt på Gran Canaria-solkusten ligger det moderna Sunwing Arguineguín, hotellet som har vunnit det svenska priset ”Stora Barnsemesterpriset” 2019, samt för det bästa familjehotellet på Gran Canaria. Här kan barnen roa sig på en skandinavisk barnklubb med maskotarna Lollo & Bernie. Detta är en modern familjeanläggning med ett stort poolområde för hela familjen, kvällshow och spa för vuxna. Om ni är flera som reser tillsammans kan ni välja att bo i en Big Family-lägenhet som rymmer sex personer. Hotellet ligger nära både stranden och den lugna byn Arguineguín. För de vuxna finns det även gym, spa och SATS-gruppträning. Gratis wifi finns tillgängligt i hela hotellet och alla barn under 12 år äter gratis.
Sök priser till Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria


Charterresor med all inclusive



Erbjudanden - All inclusive